Gratis tippetips for norsk fotball

Tippetips for norske fotballigaer dekkes i denne seksjonen tilegnet oddstips. Klikk på en av turneringene nedenfor for å vise de nyeste spådommene, som er tilgjengelig for alle brukere, inntil 5 dager før hver kampdag.

Fotballtips - Konkurranser

Pengestyring

Det anbefales at alle brukere som satser penger på sport, bruker et pengestyringssystem. Dette bør brukes av både hobbyspillere og profesjonelle spillere.

1. Fastsett et maksimumsbeløp du har råd til å tape i en gitt periode. Selv om det ikke betyr at du vil miste pengene dine, er dette en reell risiko da sportsspill er en gamblingaktivitet.

2. Del innsatsbeløpet i minst 10 deler og bruk disse til å spille på ulike spill - det er tilrådelig å ikke sette alle pengene dine på samme spill, men del risikoen på ulike kamper.

3. Vær disiplinert når du tipper - hold deg til de ovennevnte 2 trinnene. Spill bare med penger du har råd til å tape. Hvis du har tapt innsatsen din fra det totale beløpet som er satt til trinn 1, bør du ikke fortsette. Hvis du føler at du er nødt til å fortsette med spill, bør du oppsøke gratis hjelp fra hjelpeorganisasjoner eller fra venner/familie.

Norske oddstips FAQ

Where should I bet on football matches?

Hvor bør jeg satse på fotballkamper?

Spill på fotballkamper bør kun gjøres hos autoriserte operatører. Vennligst spill kun hos Norsk Tipping eller via nettbaserte bookmakere som har lisens til å operere i ditt land. For norske brukere anbefaler vi at du bruker følgende liste over spillalternativer, da de er lovlige i Norge og er lisensiert av MGA Malta.

Er disse tipsene garanterte?

Tippetipsene for norske kamper som tilbys i denne delen er ikke garantert. Ettersom sportspill er en gamblingaktivitet, er ingenting 100 % garantert. Enhver tjeneste som garanterer spilltipsene sine, er falsk. Selv med det mest sannsynlige utfallet for en kamp, dukker det alltid opp overraskelser som kan gi et annet sluttresultat. Brukere bør spørre seg selv når de finner slike påstander på nettsider: skal de refundere innsatsen min hvis spådommen deres er feil? tilbyr de meg den gevinsten jeg burde ha fått hvis spådommen var riktig? Svaret er rett og slett nei: Ingen av disse tjenestene tilbyr slike garantier for å bli kalt "garanterte spilltips".

Hvorfor bør jeg stole på tips fra denne nettsiden?

Vi publiserer våre fotballspådommer for norske og europeiske kamper i god tid før spilledagen, helt gratis. Dette betyr at alle brukere som er interessert i norske tippetips kan se disse spådommene og sammenligne resultatene med våre tips, uten risiko. Hvis du er fornøyd med utfallet av tipsene, kan du bruke dem i din spillstrategi.

Tilbyr dere daglige fotballtips?

Ja, vi publiserer fotballtips daglig, så lenge det er kamper som spilles i utvalgte norske ligaer vi dekker. For øyeblikket dekker vi Eliteserien og OBOS-ligaen. Fotballtipsene blir publisert her i god tid, opptil 5 dager før kampen spilles.

Hvordan opprettes tipsene for norske kamper?

Spilltips gitt på denne nettsiden er opprettet ved hjelp av en ren matematisk algoritme som tar ut den menneskelige følelsesmessige faktoren fra prosessen. Algoritmen analyserer statistikk for hvert norsk lag, lagform og resultater i tidligere kamper, H2H-data, for å presentere mulige resultater for forskjellige spillmarkeder som sluttresultat, over/under, lag til å score, poengforskjell, antall mål eller målscorere. Dataene som analyseres kommer fra fotballresultater fra Eliteserien og Norgescupen.

Er disse oddstipsene virkelig gratis?

Ja! Fotballtipsene som presenteres på denne nettsiden er gratis å vise og bruke, uten forpliktelser. Vi har tilgang til ulike fotballstatistikker og daglige data, og vårt system ble bygget for å identifisere trender, sjekke lagform og tidligere resultater for å komme opp med raske spådommer for ulike markeder for hver fotballkamp. Ved å ha dette smarte systemet på plass, har vi ikke behov for å be om penger for å få tilgang til fotballspill for norske kamper. Dessuten kan nettstedet vårt kjøre sideannonser fra tid til annen, hvorfra våre inntekter kommer.