Fotballresultater i går – fotballresultater fra i går kveld

Europa - Euro
FTTyrkia3 - 1Georgia
FTPortugal2 - 1Tsjekkia
Estland - Meistriliiga
FTPaide0 - 1Vaprus
FTNõmme Kalju2 - 0Tallinna Kalev
Hviterussland - Coppa
FTLokomotiv Gomel0 - 5Isloch
FTMolodechno0 - 2Torpedo BelAZ
Island - Úrvalsdeild
FTFylkir3 - 2Vestri
FTFram1 - 2HK
FTStjarnan4 - 2FH
FTÍA2 - 1KR
FTValur2 - 2Víkingur Reykjavík
Litauen - A Lyga
FTDainava2 - 2FA Šiauliai

Hvis du har lett etter fotballresultater fra i går, har du kommet til riktig sted. På vår side kan fansen finne og følge alle resultatene av en kamp. De kan også finne kvalitetsstatistikk og se kamper online under og etter kampen, noe som er ideelt for ivrige fans. Det er også en utmerket måte å holde oversikt over alt viktig som skjer og å lage deg noen velinformerte forutsigelser.

I tillegg til å bruke denne siden, kan du for eksempel bruke SoccerStats 247, for å finne resultatene for kamper som ble spilt i går. Det er en online-side med sportsnyher, der du finner resultatene fra fotballkamper over hele verden. Nettstedet er oppdatert live, slik at du kan følge resultatene av kamper fra Premier League, EPL Championship, Scottish Premiership og flere andre. I tillegg til å vise fotballresultater fra i går, kan du også se resultatene fra andre ligaer og turneringer. For resultater og statistikk fra andre idretter, finnes noen alternative nettsteder som TennisStats247.com eller BasketballStats247.com.

Norge Konkurranser

EliteserienNM Cupen

Ved å besøke hver av de norske konkurransenes sider listet opp i tabellen over får du tilgang til generell statistikk som også inkluderer de siste fotballresultatene i respektive turneringer. Denne delen av fotballresultatene for i går (på tysk kalt Fußballergebnisse von gestern) vil også inkludere norske turneringsresultater dersom det ble spilt noen kamper i går.