I Norge spilles det flere store fotballturneringer gjennom året, der fotballag konkurrerer om topplasseringen og kvalifisering til internasjonale ligaer som Champions League og Europa League. Tippeligaen er den øverste ligaen i Norge, og sammen med flere lavere ligaer og cup-spill kan fotballfans nyte kamper gjennom hele sesongen.

Fotballfans kan i dag holde seg oppdaterte på kamper i alle norske ligaer, med resultater og tabellposisjoner, ved bruk av en enkel mobilapp. Blant ligaene som dekkes med rask tilgang via mobilappen «Norsk fotball» er Tippeligaen og NM.

Mobilappen er tilgjengelig for gratis nedlasting via Google Play Store og iOS App Store.

Med denne mobilappen kan norske fotballfans følge med på spilte kamper, se detaljerte resultater, kommende kamper, tabellplasseringer og mer. Europeiske og internasjonale ligaer er også tilgjengelig via menyen. All data tilbys av statistikknettsiden SoccerStats247.

Nedenfor viser vi en tabell med det seneste kampoppsettet fra Tippeligaen, med lag, dato og stadion:

Match
Venue
12.05.2024
Sandefjord vs Sarpsborg 08
12.05.2024
HamKam vs Haugesund
12.05.2024
Tromso vs Odd
12.05.2024
Lillestrom vs Brann
12.05.2024
Kristiansund vs Bodo/Glimt
11.05.2024
Molde vs Rosenborg
12.05.2024
KFUM Oslo vs Fredrikstad
12.05.2024
Stromsgodset vs Viking

Avanserte tippemarkeder er også tilgjengelig for alle disse kampene, hos regulerte oddssider på nettet, som UN og CO. Vi anbefaler at du er forsiktig med tipping for å unngå å utvikle et spillproblem.

Fotball er viktig for svært mange, og det er en av de mest sette sportene på TV. Det sier seg selv at fotball er en stor bransje, med tapere og vinnere. Millioner av euro brukes for å skape et vinnerlag som gir TC-rettigheter og reklameinntekter, fans på stadion og penger fra nasjonale og internasjonale konkurranser. Deloitte har estimert at det europeiske fotballmarkedet er verdt 25,5 milliarder euro, og det er ikke rart at folk er fascinerte over denne sporten.

Uansett om du er en fan som ønsker å følge favorittlaget ditt, eller du er en sportsfan som ønsker å følge med på de siste resultatene og trendene, byr mobilappen på rask tilgang til fotball i Norge.